Winx-Club Totally Spies W.I.T.C.H. Avatar
avatar Wereldavatar Wereld
 - Index
 - Gastenboek
 - Forum

 - Zet in favorieten!
 - Stembus

 - Links
 - Linkruil
 - Contact

 - Het verhaal
 - Stemmen
 - Afleveringenlijst

 - Kobo Sleepcover
 - Kobo Glo HD Hoesje
 - Kobo Hoesje

 - Aang
 - Sokka
 - Katara
 - Toph
 - Appa
 - Momo

 - Prins Zuko
 - Iroh

 - Zhao
 - Ty Lee
 - Mai


 - Filmpjes (tip!)

 - Aang tekenen
 - Legend of Aang (spel) (tip!)

 - Totally Spies Channel
 - Winx-Club Channel
 - W.I.T.C.H. Wereld

avatar

Prins Zuko

Prins Zuko is de zoon van de vuurheer. Hij verliest op jonge leeftijd zijn moeder aan de vuurnatie en hij is door zijn vader verbannen uit de vuurnatie. Hij heeft een litteken rond zijn rechteroog, deze heeft hij eens verkregen tijdens een gevecht met zijn vader. Later reist hij samen met zijn oom Iroh rond op zoek naar de Avatar. Hij probeert de Avatar te vangen zodat zijn eer hersteld wordt en hij weer de voorbeeld zoor is van zijn vader.

Zijn zoektocht lijkt niet op niets uit te draaien. Hij komt steeds weer op het spoor van Aang maar hij vangt hem steeds net niet. Maar Zuko is niet de enige die achter Aang aanzit. Zuko wordt namelijk vaak dwarsgezeten door generaal Zhao. Zijn schip wordt verwoest door Zhao en hij kan niet verder. Zhao neemt zijn bemanning over maar oom Iroh blijft bij hem.

In seizoen 2 weet Zuko de wil om de Avatar te vangen van zich af te zetten. Hij krijgt steeds meer zin in zijn leven. Dit lukt hem bijna totdat hij zijn zusje tegen het lijf loopt. Zij laat hem kiezen tussen een leven bij de vuurnatie of een leven als slappe verbannen prins. Zuko kiest het eerste en gaat met zijn zus mee.

Ben je een fan van poker? Ben je benieuwd naar hoe het is om online te pokeren? Kom dan snel bij ons kijken! Bij LaunchPoker vind je alles dat je moet weten over online poker, poker strategie, poker spelregels, de beste pokersites en meer.... alles voor een super start bij de online poker games!

Kopieer niets van deze site, tenzij daar toestemming voor is gegeven!