Winx-Club Totally Spies W.I.T.C.H. Avatar
avatar Wereldavatar Wereld
 - Index
 - Gastenboek
 - Forum

 - Zet in favorieten!
 - Stembus

 - Links
 - Linkruil
 - Contact

 - Het verhaal
 - Stemmen
 - Afleveringenlijst

 - Kobo Sleepcover
 - Kobo Glo HD Hoesje
 - Kobo Hoesje

 - Aang
 - Sokka
 - Katara
 - Toph
 - Appa
 - Momo

 - Prins Zuko
 - Iroh

 - Zhao
 - Ty Lee
 - Mai


 - Filmpjes (tip!)

 - Aang tekenen
 - Legend of Aang (spel) (tip!)

 - Totally Spies Channel
 - Winx-Club Channel
 - W.I.T.C.H. Wereld

avatar

Het verhaal

Water, aarde, vuur, wind. Dit zijn de vier elementen. De elementen waar het in de serie Avatar veel om gaat. De vier elementen moeten elkaar eigenlijk in evenwicht houden. Om dit evenwicht te bewaken als dit dreigt te veranderen is de Avatar er.
De Avatar is de enige persoon die meester is over alle vier de elementen. Maar op een gegeven moment viel de vuurnatie aan en de enige die de vuurnatie kon stoppen was de Avatar. Op dat moment was de Avatar niet aanwezig. De vuurnatie kon dus gewoon z'n gang gaan. Het evenwicht was erg verstoord en de wereld had de Avatar meer dan ooit nodig.
Sommige mensen dachten dat de Avatar dood was, anderen hadden nog geloof in een terugkeer. Toen vonden twee jonge mensen, Sokka en Katara de Avatar, Aang genaamd. Hij had 100 jaar vastgezeten in een ijsrots die bij de zuidpool dreef. Nu begint het werk dus om het evenwicht op aarde weer te herstellen. Maar daarvoor moet de Avatar alle vier de elementen beheersen. Dit is dus het begin van een spannend avontuur.

Kopieer niets van deze site, tenzij daar toestemming voor is gegeven!