Winx-Club Totally Spies W.I.T.C.H. Avatar
avatar Wereldavatar Wereld
 - Index
 - Gastenboek
 - Forum

 - Zet in favorieten!
 - Stembus

 - Links
 - Linkruil
 - Contact

 - Het verhaal
 - Stemmen
 - Afleveringenlijst

 - Kobo Sleepcover
 - Kobo Glo HD Hoesje
 - Kobo Hoesje

 - Aang
 - Sokka
 - Katara
 - Toph
 - Appa
 - Momo

 - Prins Zuko
 - Iroh

 - Zhao
 - Ty Lee
 - Mai


 - Filmpjes (tip!)

 - Aang tekenen
 - Legend of Aang (spel) (tip!)

 - Totally Spies Channel
 - Winx-Club Channel
 - W.I.T.C.H. Wereld

avatar

Afleveringenlijst

Afleveringen boek 1: Water

Aflevering Titel Overzicht
101 De Jongen in de ijsberg 2 kinderen (Katara en Sokka van de Zuidpool) gaan vissen en ontmoeten een luchtmeester Aang en zijn vliegende bizon Appa. Intussen is de Vuurprins ook op de Zuidpool en denkt dat hij de Avatar heeft gevonden.
102 De Avatar keert terug Prins Zuko valt de Zuidelijke Waterstam aan en Aang's identiteit als de Avatar wordt bekend.
103 De Zuidelijke Luchttempel Aang, Sokka en Katara bezoeken de Zuidelijke Luchttempel. Ondertussen laten Zuko en Iroh hun schip repareren, daar staat hun ook een ontmoeting te wachten met Commandant Zhao.
104 De Krijgers van Kyoshi Aang en zijn vrienden bezoeken Kyoshi Eiland.
105 De Koning van Omashu De groep ontmoet de gekke koning van Omashu, maar de stemming verandert als hij hen tegen hun wil vasthoudt.
106 Gevangen Katara zorgt er per ongeluk voor dat een nieuwe vriend gevangen wordt genomen door de Vuurnatie. Ze is vastbesloten hem te redden.
107 De geestenwereld (midwinter, deel 1) Aang komt per ongeluk in de Geestenwereld vast te zitten. Hij komt erachter Avatar Roku iets belangrijks te zeggen heeft.
108 Avatar Roku (midwinter, deel 2) Aang probeert naar Avatar Roku's tempel te komen, maar er zijn vele obstakels.
109 De Watermeester rol Katara steelt een Watersturingsrol van piraten. Wat ze niet weet is dat de piraten gaan samenwerken met Zuko om het terug te krijgen.
110 Jet Aang, Sokka en Katara ontmoeten een groep kinderen die zich 'Vrijheid Vechters' noemen.
111 De Grote ravijn 2 vijandige stammen moeten tegelijkertijd door een ravijn heen. Aang en zijn vrienden proberen ze er veilig doorheen te krijgen.
112 De Storm Een onverwachte, krachtige storm zorgt ervoor dat de geschiedenis van zowel Aang als Zuko naar boven komt.
113 De Blauwe Geest Sokka en Katara zijn ziek geworden. Aang zoekt een geneesmiddel maar wordt gevangen genomen. Hulp komt uit een onverwachte hoek.
114 De Waarzegster Aang en zijn vrienden komen in een dorp waar de mensen heilig geloven in een waarzegster.
115 Bato van de Waterstam Katara en Sokka ontmoeten Bato, een oude vriend van hun vader.
116 De Deserteur Aang ontmoet Jeong Jeong, een deserteur uit het leger van de Vuurnatie. Aang hoopt dat hij hem kan leren vuursturen.
117 De Noordelijke Luchttempel De groep komt aan bij de Noordelijke Luchttempel, maar ze treffen geen luchtmeesters aan.
118 De Watermeester Aang, Katara en Sokka komen eindelijk aan bij de Noordpool. Ondertussen heeft Zuko serieuze problemen.
119 De Strijd om het Noorden (deel 1) De Noordpool wordt aangevallen door de Vuurnatie. Aang, Sokka en Katara proberen alles om de aanval te stoppen. Aang besluit de geesten om hulp te vragen.
120 De Strijd om het Noorden (deel 2) Het ziet er naar uit dat de Noordpool verliest. De maangeest is gedood en Aang gebruikt zijn allerlaatste optie om de mensen te redden.

Afleveringen boek 2: Aarde

Aflevering Titel Overzicht
201 De Avatar Trance Aang, Katara en Sokka komen aan in het Aarderijk. De daar aanwezige generaal heeft een plan om de vuurnatie te verslaan. Ondertussen ziet Zuko zijn zusje Azula weer, maar een gezellige familiereunie is het niet.
202 De Grot van Twee Geliefden De groep is op weg naar Omashu en ontmoet een groep nomaden. Die vertellen hen van een kortere route.
203 Terugkeer naar Omashu Als de drie bij Omashu aankomen, blijkt deze bezet te zijn door de Vuurnatie. Prinses Azula heeft 2 vriendinnen gehaald om haar te helpen bij haar jacht.
204 Het Moeras Appa komt door een tornado in een moeras terecht. Het drietal verdwaald en Aang krijgt een visioen. Sokka en Katara daarentegen zien hun dierbaren weer terug, maar schijn bedriegt.
205 Avatar Dag Aang, Katara en Sokka komen aan bij een stad die niets met de Avatar te maken wil hebben. Sokka en Katara doen een onderzoek om Aangs onschuld te bewijzen.
206 De Blinde Bandiet Aang ziet tijdens een toernooi het meisje uit zijn visioen. Ze heet Toph en wordt de 'Blinde Bandiet' genoemd.
207 Zuko Alleen Zuko komt aan bij een klein dorpje midden in het Aarderijk en wordt bevriend met een jongetje. Ondertussen wordt hij geplaagd door herinneringen uit zijn verleden.
208 De Achtervolging Aang, Katara, Sokka en Toph worden achtervolgd door een mysterieuze machine die hun slaapgebrek geeft.
209 Bitter Werk Aang leert Aardesturen van Toph, terwijl Zuko moeilijke bewegingen met bliksem leert van Iroh.
210 De Bibliotheek Het viertal ontmoet een wetenschapper die op zoek is naar Wan Shi Tong's Bibliotheek. Ze besluiten hem te helpen. Terwijl ze binnen zijn, wordt Appa gestolen door woestijnmensen die zand kunnen sturen.
211 De Woestijn Nu Appa weg is zijn ze hopeloos verdwaald in de woestijn. Als ze de woestijnmensen zien en Toph degene herkent die Appa heeft gestolen, betreedt Aang door alle emoties de Avatar Staat en de woestijnmensen bieden aan hen uit de woestijn te brengen.
212 De pas van het serpent Het viertal ontmoet een stel vluchtelingen en als hen de toegang geweigerd wordt om met de boot naar Ba Sing Se te gaan, besluiten ze samen met de vluchtelingen de enige andere route te nemen, een gevaarlijke pas die door iedereen gemeden wordt...
213 De boor Ba Sing Se wordt aangevallen door de vuurnatie. Ze gebruiken een enorme boor om door de muren van Ba Sing Se binnen te komen. Aang, Katara, Sokka en Toph proberen de machine te slopen, om zo de stad te redden.
214 Stad van Muren en Geheimen Aang, Katara, Sokka en Toph komen aan in Ba Sing Se, en ontdekken dat het niet zo'n perfecte stad is als werd verteld. Ze komen in aanraking met de mysterieuze krachten binnenin de stad.
215 Verhalen uit Ba Sing Se Individuele verhalen van Katara en Toph, Aang, Iroh, Sokka, Zuko en Momo.
216 Appa's Verloren Dagen We gaan terug in de tijd, wanneer Appa werd gestolen, en zien de gebeurtenissen die volgden uit zijn oogpunt.
217 Laogai Meer Aang, Katara, Toph en Sokka zijn op zoek naar Appa, maar ze zijn niet de enige die naar hem op zoek zijn...
218 De Aarde Koning Het viertal valt de Dai-Li leider Long Feng aan om de waarheid te vertellen aan de koning van Ba Sing Se. Zuko wordt ernstig ziek en heeft een innerlijke strijd na de beslissing die hij heeft genomen onder Meer Laogai.
219 De Guru Guru Pathik leert Aang over het beheersen van de Avatar Staat op de Oostelijke luchttempel; Sokka is herenigt met zijn lang verloren vader; Prinses Azula heeft een duivels plan om het Aarderijk te onderwerpen; Iroh en Zuko beheren hun eigen theewinkel, helaas komt Katara voorbij en de problemen beginnen...
220 De kruispunten van het lot Iedereen racet tegen de klok om Azula's sinistere verovering van Ba Sing Se te stoppen; Zuko en Katara komen elkaar tegen in een onverwachte situatie. Aang neemt een gevaarlijke beslissing om de Avatar Staat te gebruiken tegen Azula en haar handlangers

Afleveringen boek 3: Vuur

Aflevering Titel Overzicht
301 The Awakening
302 The Headband
303 The Painted Lady
304 Sokka's Master
305 The beach
306 The Avatar and the Fire Lord
307 The Runaway
308 The puppermaster
309 Nightmares and daydreams
310 The invasion (I)
311 The invasion (II)
312 The Western AirTemple De inhoud van deze aflevering is nog niet bekend.
313 The big joker De inhoud van deze aflevering is nog niet bekend.


Bron: Mijnwoordenboek.nl

Kopieer niets van deze site, tenzij daar toestemming voor is gegeven!