Winx-Club Totally Spies W.I.T.C.H. Avatar
avatar Wereld
 - Index
 - Gastenboek
 - Forum

 - Zet in favorieten!
 - Stembus

 - Links
 - Linkruil
 - Contact

 - Het verhaal
 - Stemmen
 - Afleveringenlijst

 - Kobo Sleepcover
 - Kobo Glo HD Hoesje
 - Kobo Hoesje

 - Aang
 - Sokka
 - Katara
 - Toph
 - Appa
 - Momo

 - Prins Zuko
 - Iroh

 - Zhao
 - Ty Lee
 - Mai


 - Filmpjes (tip!)

 - Aang tekenen
 - Legend of Aang (spel) (tip!)

 - Totally Spies Channel
 - Winx-Club Channel
 - W.I.T.C.H. Wereld

avatar

Aflevering 7 - De geestenwereld (midwinter, deel 1)

Katara, Aang en Sokka komen aan in een bos wat platgebrand is. Aang wordt hier erg verdrietig van en vraagt zich af hoe hij dit heeft kunnen laten gebeuren. Katara stelt hem gerust. Er liggen eikels in het bos en dit geeft aan dat er weer nieuw leven zal ontstaan.
Iroh neemt een bad maar vergeet de tijd. Zuko wilde hem al lang op zijn boot. Zuko besluit te gaan kijken wat er gebeurd is en ziet dat hij gevangen is genomen door aardmeesters.
Een oude man zegt dat hij de hulp nodig heeft van de Avatar. De Avatar staat in tussen de gewone wereld en de geestwereld. Elke nacht komt er een reusachtige geest van een beest die de stad terroriseerd. Aang moet dit oplossen maar heeft geen idee hoe. De eerste paar pogingen mislukken. Sokka besluit te gaan helpen maar wordt meegenomen door het beest. Aang gaat er achteraan maar ze zijn te snel en gaan weg.
Eenmaal terug in het dorp merkt hij dat niemand hem kan horen. Hij is nu in de vorm van een geest. Er komt een gigantische draak op hem af en die laat zien dat het de draak van Avatar Roku was. Net als Appa voor Aang is. Aang klimt op zijn rug en ze vliegen naar een kamer ver van het dorp af. In de kamer staat een beeld van Roku en Aang vraagt wanneer hij met hem kan praten. Dat kan als de lichtstraal recht op zijn hoofd staat en dat is over een paar dagen.
Iroh weet met een handige list te ontkomen uit de handen van de aardmeesters. Hij vlucht samen met Zuko terug naar de boot.
Aang heeft die tijd niet omdat hij Sokka nu wil redden. De draak brengt hem terug naar zijn lichaam en hij komt weer terecht in de echte wereld.
Aang moet snel uitvinden waarom het spookachtige beest zo boos is. Het blijkt de geest van het bos te zijn wat afgebrand is. Aang weet hem gerust te stellen door hem de eikels te laten zien. Het bos zal weer opnieuw groeien. Het grote beest veranderd in een grote panda en gaat terug het bos in. Even laten komen Sokka en de andere vermiste krijgers terug uit het bos. Ze zijn vrij.
Nu moet Aang nog naar de plek toe waar de draak hem heenbracht. Dit moet snel want anders is hij te laat om met Roku te praten. Een ander probleem is dat het eiland in de vuurnatie ligt. Ze besluiten om het er toch op te wagen.


Kopieer niets van deze site, tenzij daar toestemming voor is gegeven!