Winx-Club Totally Spies W.I.T.C.H. Avatar
avatar Wereld
 - Index
 - Gastenboek
 - Forum

 - Zet in favorieten!
 - Stembus

 - Links
 - Linkruil
 - Contact

 - Het verhaal
 - Stemmen
 - Afleveringenlijst

 - Kobo Sleepcover
 - Kobo Glo HD Hoesje
 - Kobo Hoesje

 - Aang
 - Sokka
 - Katara
 - Toph
 - Appa
 - Momo

 - Prins Zuko
 - Iroh

 - Zhao
 - Ty Lee
 - Mai


 - Filmpjes (tip!)

 - Aang tekenen
 - Legend of Aang (spel) (tip!)

 - Totally Spies Channel
 - Winx-Club Channel
 - W.I.T.C.H. Wereld

avatar

Aflevering 6 - Gevangen

Sokka is gaan zoeken naar eten en komt terug met alleen maar wat soorten noten. Dan voelen ze ineens een schok. Een aardstuurder is bezig met trainen. Als hij hun ziet rent hij snel weg. Aang, Katara en Sokka besluiten om hem te volgen en komen in een klein dorp terecht. Daar ziet Katara je jonge aardstuurder weer en ze besluiten te gaan praten met hem.
De jongen heet Haru. De stad is onder leiding van de vuurnatie. Mensen moeten veel belasting betalen en aardsturen is verboden. Als je toch gepakt wordt dan word je weggestuurd naar een eiland. Katara vindt dat ze het niet kunnen maken dat mensen niet mogen aardsturen.
Haru biedt Aang, Sokka, Katara, Momo en Appa een slaapplaats aan in de schuur. Katara loopt even later met Haru rond. Haru zegt dat de manier waarop Katara praat hem herinnert aan zijn vader. Hij vertelt dat zijn vader en alle aardmeesters weggenomen zijn uit de stad door de vuurnatie. Hij voelt zich dicht bij zijn vader als hij aarde stuurt. Katara vertelt over haar overleden moeder.
Een man ligt bij de ingang van de mijn onder een hoop stenen. Katara overtuigt Haru dat hij moet helpen door middel van aardsturen. Hij doet dit. De volgende dag is hij ook weg. De man die bedolven lag onder de hoop met stenen heeft hem verraden.
Katar besluit zich gevangen te laten nemen door net te doen alsof ze aarde stuurt. Het plannetje lukt en ze gaat richten Haru. Sokka en Aang volgen haar op de rug van Appa.
De plek waar de aardmeesters heengestuurd worden is gemaakt van ijzer. Ze kunnen dus niets anders doen dan de vuurnatie gehoorzamen. Hun vertrouwen om te ontsnappen is nul, omdat er geen aarde in de buurt is. Katara probeert het zelfvertrouwen terug te geven maar tevergeefs.
Katara besluit de blijven en niet alleen met Haru te vluchten met Sokka en Aang. Ze wil alle mensen bevrijden. Dit moet gebeuren door ze het zelfvertrouwen terug te geven. Er wordt een hoop kool gebruikt om te stoken, als ze dat omhoog kunnen krijgen bij de aardmeesters dan kunnen ze misschien ontsnappen. Het plannetje lukt en de aardmeesters weten te ontkomen van het eiland. Katara verliest alleen wel de ketting die ze van haar moeder heeft gekregen. Zuko vindt deze en neemt hem mee.


Kopieer niets van deze site, tenzij daar toestemming voor is gegeven!