Winx-Club Totally Spies W.I.T.C.H. Avatar
avatar Wereld
 - Index
 - Gastenboek
 - Forum

 - Zet in favorieten!
 - Stembus

 - Links
 - Linkruil
 - Contact

 - Het verhaal
 - Stemmen
 - Afleveringenlijst

 - Kobo Sleepcover
 - Kobo Glo HD Hoesje
 - Kobo Hoesje

 - Aang
 - Sokka
 - Katara
 - Toph
 - Appa
 - Momo

 - Prins Zuko
 - Iroh

 - Zhao
 - Ty Lee
 - Mai


 - Filmpjes (tip!)

 - Aang tekenen
 - Legend of Aang (spel) (tip!)

 - Totally Spies Channel
 - Winx-Club Channel
 - W.I.T.C.H. Wereld

avatar

Aflevering 5 - De koning van Omashu

Aang, Katara en Sokka komen uit bij de stad Omashu. Aang kwam altijd in Omashu om zijn vriend Boomi te bezoeken. Om de stad binnen te komen verkleedt Aang zich als een oude man.
Eenmaal binnengekomen zien ze het grote postsysteem van Omashu. Aang bereed dit systeem met zijn vroegere vriend Boomi. Samen met Sokka en Katara gaat hij weer in een doos zitten en zoeft naar beneden. Ondertussen maken ze een hoop stuk onder andere daken. Op het eind komen ze terecht op een koolkraampje.
Ze worden gevangen genomen door aardstuurders en naar de koning gebracht. Gek genoeg is hun straf een feestmaal. De koning maakt allemaal gekke grapjes en Sokka is de enige die moet lachen. Aang, Sokka en Katara worden gevangen genomen.
Om vrij te komen moet Aang 3 tests ondergaan. Om de tests wat meer spanning te brengen heeft de koning Sokka en Katara een ring gegeven van een speciaal soort steen. Het groeit langzaam om hun heen totdat het helemaal om hun heen zit. De koning kan het stoppen maar alleen als Aang meewerkt.
De eerste uitdaging is een sleutel uit een waterval halen. Er hangt een trap onder maar met die trap is het nog steeds niet zo simpel om die sleutel te pakken te krijgen. Aang krijgt hem uiteindelijk door met een stuk rots te gooien en de sleutel eraan te reigen.
De tweede uitdaging is het huisdier van de koning te vangen. Op het eerste gezicht lijkt het een klein konijntje achtervolgd door een groot beest. Maar uiteindelijk blijkt niet het kleine beestje maar het grote beest Flapsie te zijn. Ook deze uitdaging lost Aang op.
Ten slotte moet Aang iemand uitdagen. Op het eerste gezicht kan hij kiezen tussen een grote man met een speer en zwaarden en een grote man met een speer en een pantser vol uitsteeksels. Uiteindelijk bedenkt hij dat hij ook de koning kan uitdagen en doet dit. Het wordt een groots duel maar uiteindelijk weet Aang met een wervelwind te koning te verslaan. Nu hij alle uitdagingen heeft gehad worden Sokka en Katara weer uit het krystal gehaald.
Aang moet echter nog een vraagstuk oplossen: wat is de naam van de koning? Hij moest er lang over nadenken maar op eens had hij het. De koning was zijn vroegere vriend Boomi! Het klopte en ze vielen elkaar in de armen. Ze waren allebei geen steek veranderd.
Kopieer niets van deze site, tenzij daar toestemming voor is gegeven!