Winx-Club Totally Spies W.I.T.C.H. Avatar
avatar Wereld
 - Index
 - Gastenboek
 - Forum

 - Zet in favorieten!
 - Stembus

 - Links
 - Linkruil
 - Contact

 - Het verhaal
 - Stemmen
 - Afleveringenlijst

 - Kobo Sleepcover
 - Kobo Glo HD Hoesje
 - Kobo Hoesje

 - Aang
 - Sokka
 - Katara
 - Toph
 - Appa
 - Momo

 - Prins Zuko
 - Iroh

 - Zhao
 - Ty Lee
 - Mai


 - Filmpjes (tip!)

 - Aang tekenen
 - Legend of Aang (spel) (tip!)

 - Totally Spies Channel
 - Winx-Club Channel
 - W.I.T.C.H. Wereld

avatar

Aflevering 4 - De Krijgers van Kyoshi

Prins Zuko is het spoor naar de Avatar helemaal kwijt. Dit komt omdat Aang maar willekeurig wat rondreist omdat hij niet weet waar hij precies heen moet. Aang en zijn vrienden besluiten een stop te maken op een eiland. Bij dat eiland zwemmen reuzen vissen rond waarop Aang wel een ritje wil maken. Dit loopt echter helemaal uit de hand als er een gigantische vis uit het water komt, de Unagi. Met alles wat Aang in zich heeft ontkomt hij aan de vis.
Kort daarop worden ze gevangen genomen door een groep strijders. Dit zijn meisjes en Sokka gelooft niet dat hij gevangen is genomen door een groep meisjes. Hij maakt denigrerende opmerkingen naar ze. Aang vertelt dat hij de Avatar is, nadat hij wat luchtsturing heeft laten zien geloven ze hem. Ze zijn op het eiland Kioshi aanbeland. Kioshi was een vorige Avatar en Aang kent hem. Kioshi is er 400 jaar geboren.
Via via komt het bericht dat de Avatar op Kioshi is bij Zuko, hij zet meteen koers naar het eiland. Aang vermaakt ondertussen de mensen van het dorp met zijn trucjes. De aandacht stijgt hem naar zijn hoofd. Sokka is nog steeds boos omdat hij gevangen is genomen door meisjes, maar kort daarna krijgt hij respect voor ze en neemt hij lessen bij ze.Avatar Kyoshi Katara vindt het niet leuk dat Aang zo veel lol heeft zonder haar. Aang vindt het allemaal wel best totdat iedereen genoeg heeft van zijn trucs en hij weer samen komt met Katara.
Vuurmeesters vallen het eiland binnen op zoek naar de Avatar. Onder dat ze dat doen vernielen ze de hele stad en de stad staat in lichterlaaie. Aang vindt dat het zijn schuld is en helpt om de stad te beschermen. Later op advies van Katara ontvluchten ze de stad. Sokka neemt afscheid van zijn net nieuw gemaakte strijder vriendinnetje. Maar Aang kan het niet verkroppen dat de stad in brand staat. Met een slim plan blust hij de brand: hij gaat op de rug van de Unagi en laat hem water spugen over de stad.


UnagiAang vliegend


Sokka en kus van krijger


Unagi en Aang


Kopieer niets van deze site, tenzij daar toestemming voor is gegeven!