Winx-Club Totally Spies W.I.T.C.H. Avatar
avatar Wereld
 - Index
 - Gastenboek
 - Forum

 - Zet in favorieten!
 - Stembus

 - Links
 - Linkruil
 - Contact

 - Het verhaal
 - Stemmen
 - Afleveringenlijst

 - Kobo Sleepcover
 - Kobo Glo HD Hoesje
 - Kobo Hoesje

 - Aang
 - Sokka
 - Katara
 - Toph
 - Appa
 - Momo

 - Prins Zuko
 - Iroh

 - Zhao
 - Ty Lee
 - Mai


 - Filmpjes (tip!)

 - Aang tekenen
 - Legend of Aang (spel) (tip!)

 - Totally Spies Channel
 - Winx-Club Channel
 - W.I.T.C.H. Wereld

avatar

Aflevering 3 - De Zuidelijke Luchttempel

Aang, Katara en Sokka gaan op weg naar de luchttempel. Katara weet dat ook de luchtmeesters gevechten hebben gevoerd met de vuurnatie en dat het dus heel erg veranderd kan zijn bij de luchttempel. Aang weet nog van niets en is erg enthousiast. Sokka heeft nog geen zin om op te staan en Aang maakt hem wakker met een trucje: hij zegt dat er een slang in zijn slaapzak zit.
Prins Zuko wil niet dat iedereen weet dat hij de Avatar gezien heeft. Op dat moment komt Zhao, een machtige vuurmeester. Hij hoorde dat Zuko iets zei tegen Iroh wat niemand mocht weten. Zuko en Iroh moesten dus snel met een smoesje komen met wat er gebeurd was met hun kapotte schip. Zhao wil alle details weten en ze gaan thee drinken.
Sokka is op zoek naar zijn eten. Het blijkt dat Aang het de vorige avond gebruikt heeft om het vuur te laten branden. Katara vertelt dat de luchtmeesters misschien ook uitgeroeid zijn door de vuurnatie. Aang gelooft dit nog niet, hij denkt dat ze ontsnapt zijn.
Zhao vertelt dat iedereen zich binnen korte tijd zal overgeven aan de macht van de vuurnatie. Zhao vermoedt dat Zuko iets weet over de Avatar. Zuko ontkent maar Zhao gelooft hem niet. Hij vraagt daarna hoe zijn schip zo kapot kon zijn.
Sokka is erg hongerig. Katara vindt dat nogal raar omdat hij net op de luchttempel staat. Aang ziet dat er veel veranderd is en dat er niemand van de luchtmonniken meer is. Aang vertelt over een spel wat hij speelde en speelt het met Sokka. Toen Sokka op de grond viel lag er een vuurnatie masker. Katara en Sokka wilde het laten zien aan Aang maar op het laatste moment bedenkt Katara zich. Sokka vertelt dat Katara niet kan ontkennen dat de vuurnatie de luchtnstuurders heeft aangevallen.
Aang zegt dat Sokka en Katara iemand moeten leren kennen: monnik Gyatso, de grootste luchtmeester van de wereld. Er staat een beeld van hem voor de tempel. Hij heeft Aang alles geleerd. Aang vertelt dat hij nooit Avatar heeft willen worden, en hoe het weet of hij er klaar voor is. Gyatso vertelt dat als Aang oud genoeg is hij iemand zal ontmoeten die hem verder helpt in zijn leven als Avatar. Je ziet dat hij veel lol had met Gyatso.
Aang wil de tempel in om te zien of er nog iemand is. Hij opent de deur met luchtsturing.
Zhao vindt het kinderachtig dat Zuko de Avatar, een klein kind, niet gevangen heeft. Zhao geeft hem geen tweede kans, hij gaat zelf achter de Avatar aan.
Er staan veel beelden in de luchttempel. De beelden zijn de vorige levens van de Avatar, dus van Aang. Aang blijft staan voor een beeld van Avatar Roku, de Avatar voor Aang. Aang weet niet hoe het kan dat hij Roku kent, maar hij kent hem. Op een gegeven moment denken ze dat er een vuurstuurder binnenkomt, maar het blijkt een klein vleermuisaapje te zijn. Aang wil hem als huisdier maar Sokka wil hem opeten. Ze proberen hem beide te vangen.
Zhao laat prins Zuko gaan. Zhao ziet geen rede om hem langer vast te houden. Hij is maar een verbannen prins. Zhao en Zuko krijgen ruzie en gaan vechten.
Het vleermuisaapje rende weg naar een plek waar erg veel maskers liggen van vuurmeesters. Aang ziet een skelet van een luchtmeester: Gyatso. Op dat moment gloeit de pijl op Aang's lichaam blauw op. Ook alle ogen van de beelden in de tempel zelf lichten op. Katara probeert hem weer tot rust te krijgen.
Prins Zuko gaat in een officeel gevecht met Zhao. Zuko wint maar kan Zhao niet afmaken. Toen Zuko wegliep vuurde Zhao nog een aanval af op Zuko. Iroh vindt hem een erg slechte verliezer.
Katara probeert Aang tot rust te brengen en dat lukt. Aang ziet in dat hij de laatste luchtmeester op aarde is. Het vleermuisaapje keert terug met wat eten voor Sokka. Het vleermuisaapje zelf wordt het huisdier van Aang: Momo (perzik in het japans).

Kopieer niets van deze site, tenzij daar toestemming voor is gegeven!