Winx-Club Totally Spies W.I.T.C.H. Avatar
avatar Wereld
 - Index
 - Gastenboek
 - Forum

 - Zet in favorieten!
 - Stembus

 - Links
 - Linkruil
 - Contact

 - Het verhaal
 - Stemmen
 - Afleveringenlijst

 - Kobo Sleepcover
 - Kobo Glo HD Hoesje
 - Kobo Hoesje

 - Aang
 - Sokka
 - Katara
 - Toph
 - Appa
 - Momo

 - Prins Zuko
 - Iroh

 - Zhao
 - Ty Lee
 - Mai


 - Filmpjes (tip!)

 - Aang tekenen
 - Legend of Aang (spel) (tip!)

 - Totally Spies Channel
 - Winx-Club Channel
 - W.I.T.C.H. Wereld

avatar

Aflevering 2 - De Avatar keert terug

Aang en Katara keren terug in het dorpje. Iedereen stond al te wachten op ze omdat ze de vuurpijl gezien hadden. Kanna zegt dat ze nooit op het ship hadden mogen gaan. Het dorp is nu in groot gevaar. Aang neemt de schuld op zich waarna Sokka 'de verrader' verbant uit het dorp. Katara legt uit dat Aang niet de vijand is en hun er veel voor terug geeft: lol. Katara zegt dat als Aang verbannen wordt zij ook verbannen moet worden. Ze vertrekt samen met Aang om een watermeester te vinden op de noordpool.
Aang wil niet tussen Katara en haar stam komen dus hij besluit om alleen te vertrekken. Katara is boos omdat haar enige kans om watermeester te worden weg vliegt op een vliegende Bizon. Sokka maakt zich gereed om te vechten.
Later ligt Aang in de sneeuw samen met Appa en hij ziet een schip van de vuurnatie naar de stam toe varen.
In het kamp begint alles te trillen en uit de mist doemt er ineens een groot schip op. Iedereen is erg bang en Sokka is de enige strijder. Uit het schip komt prins Zuko te voorschijn. Sokka doet nog een aanval maar die wordt makkelijk afgedaan door prins Zuko. Prins Zuko vraagt waar ze 'hem' verstoppen. In een gevecht wordt Sokka nog een keer makkelijk verslagen.
Ondertussen snelt Aang op een pinguin naar het kamp. Aang gaat met de vuurnatie mee op de voorwaarde dat ze de stam met rust laten.
Katara zit er erg mee dat Aang op een schip zit van de vuurnatie en stelt voor er achteraan te gaan. Sokka heeft al een bootje gereed gemaakt en de laatste spullen krijgen ze van Kanna. Ze zegt dat Katara de hoop terug heeft gebracht in de stam. Ook zegt ze dat de Avatar de enige kans is voor de wereld om weer vredig te worden.
Katara ziet in dat ze met een klein bootje niet ver zullen komen. Op dat moment brult Appa. Het is wel duidelijk: ze gaan op zoek naar Aang op de rug van Appa. Op het vuurnatieschip wordt Aang's stok afgepakt door prins Zuko die hem naar zijn kamer laat brengen. Ondanks dat Aang's handen vastgeboden zijn aan elkaar weet hij te ontkomen aan de bewakers.
Katara en Sokka zitten op Appa. Sokka gelooft nog steeds niet dat Appa kan vliegen omdat ze nog steeds over het water zweven. Katara maakt Appa duidelijk dat ze wel erin gelooft dat hij kan vliegen. Ze vraagt hem dat dus ook te doen. Sokka vroeg zich af wat Aang ook al weer zei als hij opsteeg: 'Yee haa, Hop hop, Wahoo, Jip jip'. Op dat moment vloog Appa de lucht in.
Aang weet op de boot zijn handen die vastgebonden zaten los te maken aan de scherpe helm van een bewaker. Hij gaat op zoek naar zijn staf. Hierop volgt een hevig gevecht met prins Zuko. Aang is alleen veel behendiger dan prins Zuko. Met zijn staf laat hij hem alle hoeken van de kamer zien en vliegt er vandoor met zijn staf. Hij weet echter nog niet te ontkomen omdat prins Zuko zich vastklampt aan hem. Maar op dat moment komt Appa eraan met Katara en Sokka. Na nog een gevecht met prins Zuko valt Aang in het water, maar komt als een draaikolk weer naar boven. Hij stuurde water!
Aang bedankt Katara en Sokka voor het komen. En ze vertrekken op de rug van Appa. Prins Zuko probeert hen nog naar beneden te schieten met vuur maar dat mislukt. Prins Zuko zegt dat hij het kleine jochie niet meer zal onderschatten.
Aang weet niet hoe hij kon watersturen. Hij vertelt dat hij nooit heeft verteld dat hij de Avatar was omdat hij dat nooit wilde zijn. Katara zegt dat hij alle elementen moet leren sturen. Maar Aang wil eerst nog even wat lol maken.Kopieer niets van deze site, tenzij daar toestemming voor is gegeven!