Winx-Club Totally Spies W.I.T.C.H. Avatar
avatar Wereld
 - Index
 - Gastenboek
 - Forum

 - Zet in favorieten!
 - Stembus

 - Links
 - Linkruil
 - Contact

 - Het verhaal
 - Stemmen
 - Afleveringenlijst

 - Kobo Sleepcover
 - Kobo Glo HD Hoesje
 - Kobo Hoesje

 - Aang
 - Sokka
 - Katara
 - Toph
 - Appa
 - Momo

 - Prins Zuko
 - Iroh

 - Zhao
 - Ty Lee
 - Mai


 - Filmpjes (tip!)

 - Aang tekenen
 - Legend of Aang (spel) (tip!)

 - Totally Spies Channel
 - Winx-Club Channel
 - W.I.T.C.H. Wereld

avatar

Aflevering 1 - De Jongen in de ijsberg

Sokka en Katara varen rond in een bootje op de Zuidpool. Katara wordt op een gegeven moment zo boos dat ze door middel van watersturing een ijsrots door breekt. Hieruit komt een persoon, die blauw verlicht is. Bij hem heeft hij ook een Bizon. Deze is vliegend en heet Appa. Sokka is zelf nog een beetje wantrouwig naar al dit en gelooft niet dat de Bizon kan vliegen. Sokka denkt eerst nog dat Aang een spion is voor de vuurnatie. Katara weet gelooft dat niet en vertrouwt Aang.
Toen Aang moest niezen bleek dat hij niet zomaar iemand was, maar iemand met speciale krachten. Hij vloog zo 10 meter de lucht in. Hij is een Luchtmeester. Sokka wil vertrekken maar er is geen manier om van het ijs eilandje af te komen. Aang biedt hen een lift aan op Appa, maar Sokka peinst er niet over om mee te gaan. Katara weet hem te overtuigen om toch mee te gaan. Appa is alleen nog wat moe en kan niet vliegen, maar zwevend over het water verplaatsen ze zich toch.
Ondertussen weet Prins Zuko zeker dat de Avatar in de buurt is en gaat niet slapen. Iroh spoort hem wel aan te gaan slapen maar hij doet het niet. Hij vertelt dat het een onmogelijke missie is de Avatar te vinden. Zijn vader, opa en overgrootopa zijn er ook niet in geslaagd.
Katara en Aang praten met elkaar. Katara vraagt aan Aang of hij misschien wat weet over de Avatar. Aang ontkent echter ook maar iets te weten over de Avatar. Katara en Aang gaan vervolgens slapen. Aang droomt dat hij op Appa de zee ingesleurd wordt en in een ijsbal veranderd. Katara helpt hem uit zijn droom en ze zijn al aangekomen in het dorp waar Katara en Sokka leven. Aan de pijlen op zijn lichaam vermoed Katara iets, iets speciaals aan hem. Iedereen is erg verbaasd in het dorp om een luchmeester te zien want ze hebben er al 100 jaar geen gezien. Aang laat zien wat hij allemaal wel niet kan met lucht, de kinderen vinden dit natuurlijk prachtig.
Op zijn boot traint print Zuko met zijn krachten. Iroh is zijn leermeester en Iroh vindt dat hij ongeduldig is. Prins Zuko denkt dat de Avatar alle vier de elementen al onder controle heeft omdat hij al 100 jaar oud is.
Sokka is bezig om van kinderen echte strijders te maken. De kinderen vinden er alleen niets aan en zeggen dat ze moeten plassen. Later zijn ze gewoon aan het spelen met Aang en Appa. Sokka zegt dat er geen tijd is om te spelen omdat er oorlog is. Aang die weet alleen niets over een oorlog. Afgeleid door een pinguin zijn Katara en Aang even met z'n tweeŽn. Katara vraagt of Aang haar kan leren watersturen. Er is geen watermeester meer op de zuidpool. Aang stelt voor om naar de noordpool te gaan om een watermeester te vinden.
Samen met Aang weet Katara het kind in haar weer terug te vinden met de pinguins. Ze komen uit bij een schip van de vuurnatie. Aang is erg nieuwsgierig en gaat samen met Katara aan boord om te kijken wat er allemaal in te zien is. Katara vertelt dat het schip er al ligt sinds Kanna een klein meisje was. Ook zegt ze dat ze denkt dat Aang wel 100 jaar heeft vastgezeten in de ijsberg en dat hij daarom niets weet over de oorlog van de vuurnatie. Ze activeren een val als ze het schip verlaten en prins Zuko kijkt toe vanaf een afstandje: Hij heeft de Avatar gevonden.
Kopieer niets van deze site, tenzij daar toestemming voor is gegeven!