Winx-Club Totally Spies W.I.T.C.H. Avatar
avatar Wereld
 - Index
 - Gastenboek
 - Forum

 - Zet in favorieten!
 - Stembus

 - Links
 - Linkruil
 - Contact

 - Het verhaal
 - Stemmen
 - Afleveringenlijst

 - Kobo Sleepcover
 - Kobo Glo HD Hoesje
 - Kobo Hoesje

 - Aang
 - Sokka
 - Katara
 - Toph
 - Appa
 - Momo

 - Prins Zuko
 - Iroh

 - Zhao
 - Ty Lee
 - Mai


 - Filmpjes (tip!)

 - Aang tekenen
 - Legend of Aang (spel) (tip!)

 - Totally Spies Channel
 - Winx-Club Channel
 - W.I.T.C.H. Wereld

avatar

Aang

Aang, 12 jaar, is de hoofdpersoon van de serie. Hij is de Avatar. Aang wilde eigenlijk nooit Avatar zijn maar gewoon een jongen die veel lol maakt. Eigenlijk zou pas verteld worden dat hij de Avatar is als hij 16 werd, maar dit deden de luchtmeestermonniken eerder omdat ze voelden dat er oorlog op komst was. De taak van Aang is om als Avatar, heerser van alle vier de krachten, vrede te brengen op aarde.

Toen Aang opgevoed werd had hij een monnik die het leven draagelijk maakte. Ze maakten veel lol samen. De andere monniken vonden dit geen goede opvoeding op deze manier en stuurde Aang naar de Oostelijke luchttempel. Dit met als doel dat hij beter zou gaan trainen. Aang vond het alleen eng om daar heen te gaan en besloot te vluchten, samen met zijn vliegende Bizon Appa. Hij werd alleen op zijn vlucht gevangen in een storm en hij werd de zee ingesleurd. Hij heeft 100 jaar bij de zuidpool rondgedreven in een ijsberg totdat Sokka en Katara hem vonden. Ze bevrijdden hem. Hij kwam er toen achter hoe veel er wel niet veranderd was toen hij in de ijsberg zat. Aang moet nu zo snel mogelijk alle elementen leren te beheersen om de wereld te redden. Ondertussen moeten ze uitkijken voor de vuurnatie. Het uiteindelijke doel is de vrede te herstellen en alleen met de hulp van Aang is dat mogelijk.

Beheersing van de elementen:
Lucht: Aang is een luchtmeester en heeft deze kunst vanaf begins af aan meegekregen. Hij hoeft dit niet later bij te leren.
Water: de kunst van het watersturen leert Aang van Katara. Hij heeft deze kunst snel onder de knie.
Vuur: vuursturen leert aan van een vuurmeester genaamd Jeong Jeong. Aang gaat alleen iets te enthousiast van start en verwondt Katara. Hij zegt dan nooit meer te gaan vuursturen.
Aarde: koning Bumi is een goede vriend van Aang en de koning van Umashu. Hij zegt dat Aang op zoek moet gaan naar een aardmeester om hem deze kunst te leren die goed luistert naar de aarde. Aang vindt deze meester in de persoon van Toph een erg goede aardmeesteres die hij ontmoet bij een vechttoernooi. Aang is eerst bang om te aardsturen omdat het zo ver van hem af staat. Aarde staat recht tegenover lucht dus het kost de nodige moeite om het sturen te leren maar in seizoen 2 lukt het hem.

Ben jij al overgestapt van casino pokernaar online poker? Het is gemakkelijk en leuk! Laat ons van LaunchPoker je helpen om alles te ontdekken dat je moet weten over online poker en meer!!!

Kopieer niets van deze site, tenzij daar toestemming voor is gegeven!